arrow_drop_up arrow_drop_down
14 september 2017 

Workshop ijssculptuur maken Zandvoort

Vandaag gingen wij met het gezelschap van SPEV Noordwijk Events ijssculpturen bij de Safari Lodge in Zandvoort. Meteen bij aankomst werd het al duidelijk dat het weer ons niet mee zou zitten, maar dat mocht de pret niet drukken. Na een korte uitleg over de verschillende tools ging iedereen vol goede moed met het thema ‘spreekwoorden en gezegden’ aan de slag. Eerst werden er schetsen gemaakt zodat iedereen al een klein idee had wat er gemaakt ging worden. Na de schetsen kon het echte werk beginnen en verschenen er langzaam hele goede sculpturen.

We vonden het onwijs leuk dat jullie zo enthousiast meededen. En ondanks dat het weer zo slecht was, hebben wij er heel erg van genoten. We hopen jullie ook! Geniet hieronder nog even na met de foto’s in de filmpjes :)

Facts

Locatie: De Safari Lodge, Zandvoort

Datum: 14 september 2017

Programma: Workshop ijssculpturen

Gezelschap: SPEV Noordwijk Events

Personen: 30

Over de schrijver
Ervaring: Eigenaar en oprichter First Choice Events sinds januari 2012 – Present (4 jaar en 11 maanden First choice Events richt zich op de zakelijke markt Eigenaar J en J Outdoor Events January 2001 – March 2012 (11 years 3 months) Bijna 10 jaar leveren wij een constante kwaliteit, doordat wij alle programma’s zelf uitvoeren en beheren. Naast het bedenken en ontwikkelen van nieuwe programma’s mogen wij met meer dan 200 evenementen per jaar voor overheid, bedrijf en particulier tot een ervaren en vernieuwend evenementenbureau gerekend worden. import & Sales Vlieger Op January 1995 – August 2002 (7 years 8 months)
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies