arrow_drop_up arrow_drop_down
19 december 2015 

IJs demonstratie IJssculpturen Nootdorp

Om winkelcentrum de Parade in Nootdorp een boost te geven werd er voor het winkelend publiek allerlei activiteiten georganiseerd. Zo konden ze oa genieten van onze demonstratie ijssculpturen. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we Damian (een van onze icecarvers ) gevraagd om wat moois te maken. Vandaag werden het twee stripfiguren en een Engeltje van ijs.

 

Alles is inbegrepen

Helaas was het weer niet optimaal dus hebben we onze tenten meegenomen. Dit zit bij ons gewoon allemaal in de prijs inbegrepen.

Bij de demonstratie beginnen we met een groot blok ijs op maat te makendemonstratie ijssculpturen, ijssculpturen, fce ijssculpturen_hooftdorp_3 ijssculpturen_hooftdorp_5 Het leuke van een live demonstratie bij ons is dat iedereen ook gewoon aan het ijs mag voelen. Bij festivals mag dit vaak niet om het beeld mooi te houden. Engeltje van IJS

Over de schrijver
Ervaring: Eigenaar en oprichter First Choice Events sinds januari 2012 – Present (4 jaar en 11 maanden First choice Events richt zich op de zakelijke markt Eigenaar J en J Outdoor Events January 2001 – March 2012 (11 years 3 months) Bijna 10 jaar leveren wij een constante kwaliteit, doordat wij alle programma’s zelf uitvoeren en beheren. Naast het bedenken en ontwikkelen van nieuwe programma’s mogen wij met meer dan 200 evenementen per jaar voor overheid, bedrijf en particulier tot een ervaren en vernieuwend evenementenbureau gerekend worden. import & Sales Vlieger Op January 1995 – August 2002 (7 years 8 months)
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies