Restaurant Aan Zee 5 jaar! Demonstratie en Workshop met ijs!
Demonstratie
Jasper Boekbinder
Demonstratie
12/12/2016
1 min
0

Restaurant Aan Zee 5 jaar! Demonstratie en Workshop met ijs!

12/12/2016
1 min
0

Afgelopen december hebben we ter gelegenheid van het 5 jarig bestaan van Restaurant AanZeeOostvoorne een ijssculptuur demonstratie gegeven op het terras. Dit was van binnen uit goed te zien door de mooie glazen wand die ze hebben. Op deze manier konden de gasten van aan zee tijdens hun eten genieten van deze live demonstratie.

Mensen konden zich ook vooraf opgeven om aan een workshop mee te doen. Met een klein groepje zijn aan de slag gegaan. Eerst een korte uitleg waarna we de schetsen hebben  gemaakt. Daarna met de verschillende tools: beitels, hamers en gutsen lekker aan de slag. Een fotootje van het resultaat zie je hieronder.

Dit alles hebben wij van First Choice Events als cadeautje aangeboden aan AanZeeOostvoorne. Als vaste partner voor bedrijfsuitje en evenementen vonden wij dat ze dit hadden verdiend:)

Demonstratie op locatie

Wil je zelf ook een live demonstratie ijssculpturen op locatie? Dat kan! Afhankelijk van de locatie en de doelstelling kunnen wij deze demonstratie op bijna iedere locatie geven. De demonstratie kan de feel en look van jullie evenement aan nemen.

Soms wil je een en al spektakel. Onze ijscarver gaat dan in een stoer pak aan de slag met  een kettingzaag en andere grote gereedschappen. Maar er zijn ook evenementen waar ivm de veiligheid of geluidniveau liever wat rustiger gecarved moet worden. Geen probleem wij passen ons gewoon aan.

Standaard duurt de demonstratie 4 uur. Als er binnen 100 meter een stopcontact is zijn wij verder volledig self-supported. Bel voor meer informatie 085-401142 of vraag een offerte aan

IJssculpturen demonsratie workshop oostvoorne

ijssculpturen_oostvoorne_aanzee5jaar3

Eerst met een ketting zaag de grove contouren maken.

Het resultaat van de workshops in Oostvoorne.

Facts:

Locatie: Oostvoorne

Datum: 10 december 2016

Programma: Demonstratie en Workshop IJssculpturen

Gezelschap: Restaurant Aan Zee Oostvoorne

Reacties
Categorieën