arrow_drop_up arrow_drop_down
15 oktober 2017 

IJsbuilding met dierenartspraktijk Bezuidenhout in Den Haag

Vandaag gingen wij met het gezelschap van Dierenarts praktijk Bezuidenhout IJssculpturen in een behandel ruimte in Den Haag. En zeg nou zelf, ijssculpturen in een dierenartspraktijk, dan kunnen we niet anders dan het thema dieren gebruiken.

De tafels werden klaargezet en de spullen werden uitgestald, zodat we meteen met het ijssculpturen konden beginnen. Omdat het op locatie was, namen wij alle spullen zelf mee. De ijsblokken worden altijd op speciale matjes gezet zodat ze tijdens het werken niet van de tafels glijden. Daarna werden er groepjes gemaakt en kon iedereen beginnen met het maken van de schetsen. Het doel van deze schetsen is om van te voren al te bepalen welke delen er van een ijsblok gehaald moeten worden. Want in tegenstelling tot bij het zandsculpturen, kan ijs wat van het blok af is er niet meer opgezet worden.

Nadat de schetsen klaar waren kon het échte ijssculpturen beginnen. Er werd kort uitgelegd waar de verschillende tools voor waren, waarna iedereen aan de slag kon. Het is altijd erg leuk om te zien hoe een vierkant blok langzaam tot een echt sculptuur wordt gemaakt. En gelukkig vonden de deelnemers dat ook. Na een tijdje kwamen er al heel herkenbare dieren tevoorschijn en liep dit bedrijfsuitje ten einde.

Wij vonden het erg leuk om dit bedrijfsuitje aan jullie te geven en we hopen dat jullie er van genoten hebben! Geniet hieronder nog even na van de foto’s :)

IJssculpturen Den Haag Bezuidenhout

IJssculpturen Den Haag Bezuidenhout

IJssculpturen Den Haag Bezuidenhout

IJssculpturen Den Haag Bezuidenhout

IJssculpturen Den Haag Bezuidenhout

IJssculpturen Den Haag Bezuidenhout

Facts:

Locatie: Den haag (Bezuidenhout)

Datum: 15 oktober 2017

Programma: Workshop ijssculpturen

Gezelschap: Dierenarts praktijk ‘Bezuidenhout’ (Theresiastraat)

Over de schrijver
Ervaring: Eigenaar en oprichter First Choice Events sinds januari 2012 – Present (4 jaar en 11 maanden First choice Events richt zich op de zakelijke markt Eigenaar J en J Outdoor Events January 2001 – March 2012 (11 years 3 months) Bijna 10 jaar leveren wij een constante kwaliteit, doordat wij alle programma’s zelf uitvoeren en beheren. Naast het bedenken en ontwikkelen van nieuwe programma’s mogen wij met meer dan 200 evenementen per jaar voor overheid, bedrijf en particulier tot een ervaren en vernieuwend evenementenbureau gerekend worden. import & Sales Vlieger Op January 1995 – August 2002 (7 years 8 months)
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies