Workshop ijssculpturen op iedere locatie.

Workshop ijssculpturen

IJssculpturen op locatie overal in Nederland. Of het nu gaat om een groep van 30 of 750 personen maakt voor ons niet uit. De locatie kiezen jullie de rest regelen wij!

Workshop ijssculpturen

De dagen worden korter en de nachten langer... het begint echt koud te worden. De gezellige vrijmibo is niet meer buiten en de dikke winter jas wordt aangetrokken. Tijd voor wat anders, ijssculpturen!

Blokken ijs staan klaar op de tafel en daarnaast ligt allemaal gereedschap. Hoe moet je beginnen? Gelukkig zijn er professionele begeleiders aanwezig die het even rustig uitleggen hoe alles nou werkt. Het mooie van ijssculpturen is dat iedereen het kan.  Lekker creatief het ijs weg schaven en hier en daar bikkelen we grote stukken weg. Al snel begint het vorm te krijgen en je beseft je dat het eigenlijk super leuk is.

Met een klein schetsje kom je al heel ver

Lekker creatief het ijs weg schaven en hier en daar bikkelen we grote stukken weg. Al snel begint het vorm te krijgen en je beseft je dat het eigenlijk super leuk is. Dat is bij ons de workshop ijssculpturen. Geen gedoe maar lekker aan de slag. Doordat wij kraakhelder ijs gebruiken krijg je een sprookjes gevoel om even te ontsnappen van je werk. Dat is de bedoeling toch? Vergeet niet de warme chocolademelk op tijd van je sculptuur af te halen anders kunnen wij geen kwaliteit garanderen :-). Mocht het er fanatiek aan toegaan dan kunnen wij ook nog een prijs uitreiken voor de mooiste/creatiefste/leukste sculptuur.

Overal in Nederland, de locatie bepalen jullie zelf. De rest regelen wij.

  • Overal in Nederland op locatie
  • Creatief en uitdagend
  • Ideaal voor grote groepen (max 750)
  • Binnen en buiten mogelijk
  • Hoog opgeleid personeel
  • Prijs is incl. alle materialen

Meer informatie?

Bel ons op 085 - 401 1142 of druk op de knop om een offerte aan te vragen. Dit is natuurlijk vrijblijvend.

Voorbeeld programma

Hieronder vind je een voorbeeld programma. Dit wordt natuurlijk aangepast op jullie wensen.

13:00 Aankomst en drankje

13:30 Instructie ijssculpturen

13:45 Schetsen en Carven

15:15 Jureren en prijsuitreiking

16:00 Borrel

17:00 diner

Glashelder IJs

Net zoals onze workshop zijn ook onze blokken ijs van hoge kwaliteit. Dit halen we bij onze vrienden van IJS en IJskoud

Doordat IJSenIJskoud.nl zelf het ijs maakt kunnen ze volledige invloed uitoefenen. Het ijs bestaat voor 99,9% uit zuiver drinkwater. Dit water wordt voor productie gezuiverd en onthard. Dankzij deze maatregelen is het ijs helder en zuiver.

Uiteraard wordt er nauwlettend op de hygiƫne gecontroleerd tijdens het productieproces, maar ook bij de opslag en transport. Hierdoor kunnen we sculpturen met glashelder ijs!