Social ICE Award voor Emma Heesters (Zapp Awards 2020)
ijssculptuur op maat
Jasper Boekbinder
ijssculptuur op maat
03/01/2020
1 min
0

Social ICE Award voor Emma Heesters (Zapp Awards 2020)

03/01/2020
1 min
0

Begin januari zijn wij benaderd door de productie van de Zapp Awards 2020 om een ijssculptuur te maken gebaseerd op de 2020 award met een ingevroren gouden plaatje, voor de prijsuitreiking van dit jaar. Super tof om de prijs te mogen produceren! We zijn gelijk met de voorbereidingen aan de slag gegaan en aan de hand van een voorbeeld en in nauw overleg met de productie hebben we het sculptuur gemaakt, uiteraard volledig van ijs.  

HELEMAAL VAN IJS!

De social ice award is dit jaar uitgereikt aan Emma Heesters voor haar bijzondere prestaties op social media gebied. Emma was totaal verrast door het winnen van de prijs, die werd uitgereikt door presentator Edson da Graça. Als ze nog lang wil genieten van haar award, moet ze alleen wel een grote vriezer hebben!;) Emma was heel enthousiast over het ijssculptuur, super leuk om te zien! Ze wilde zelfs samen met mij bij het sculptuur op de foto. De fans moesten maar even wachten!;)

Got blessed with an award yesterday! ? thank you @npozapp @zappawards

Geplaatst door Emma Heesters op Zondag 1 maart 2020

Ook de productie was heel blij met het super mooie eindresultaat. En wij zelf uiteraard ook! Zo trots als een pauw om ons sculptuur op het podium te zien shinen!;) 

Heel erg bedankt! Was echt top!

Bekijk hier de hele aflevering van de zapp awards 2020

Reacties
Categorieën