arrow_drop_up arrow_drop_down
13 januari 2016 

Demonstratie icecarving Rai Amsterdam

Dit jaar mochten we een demonstratie icecarving geven op de Horecava. Maar liefst vier dagen lang ijssculpturen, lekker binnen is voor de verandering ook wel leuk.

Onze opdrachtgever, De Rai/ijsboerke zegt hier het volgende over:

 

 

Deze demonstraties waren een echte toevoeging aan ons evenement.

Sterke punten:
First Choice Events denkt goed mee met de behoefte van de klant. De ijssculptuur demonstraties waren voor ons evenement echt een toevoeging!

Bekijk de beoordeling

Demonstratie icecarven

Onze demonstratie icecarving zorgt voor spektakel op ieder evenement. In overleg kunnen we ieder thema hieraan koppelen.

Na de eerste schetsen gaat onze icecarvers met een kettingzaag aan de slag om de ruwe vormen te maken. later volgen hier met handgereedschap de details.

Van de demonstratie ijssculpturen kunnen we een echt spektakel maken door het geweld van kettingzagen te gebruiken. Rond spattend ijs,  gegarandeerd een aandachtstrekker. Soms vraagt de situatie een wat meer subtiele benadering. Of uit veiligheid overwegingen of omdat het evenement wat minder geluid verwacht. Het kan allemaal we kunnen dan gewoon wat meer ambachtelijk aan de slag met handgereedschap zoals beitels en gutsen. Het eindresultaat zal er niet minder om zijn.

Film opname tijdens de demonstratie ijssculpturen Wij gebruiken alleen het beste ijs voor onze demonstratie, kraakhelder.Eindresultaat dag 1 demonstratie icecarving in Amsterdam  Eindresultaat dag 2 icecarving in Amsterdam  Naast de ketting zaag en dremmels gebruiken we natuurlijk ook vlijmscherpe beitels voor het carven.

Facts

Opdrachtgever: IJsboerke / RAI(project team horecava)

Locatie Winterpaviljoen Rai

Activiteit : demonstratie icecarven

 

Over de schrijver
Ervaring: Eigenaar en oprichter First Choice Events sinds januari 2012 – Present (4 jaar en 11 maanden First choice Events richt zich op de zakelijke markt Eigenaar J en J Outdoor Events January 2001 – March 2012 (11 years 3 months) Bijna 10 jaar leveren wij een constante kwaliteit, doordat wij alle programma’s zelf uitvoeren en beheren. Naast het bedenken en ontwikkelen van nieuwe programma’s mogen wij met meer dan 200 evenementen per jaar voor overheid, bedrijf en particulier tot een ervaren en vernieuwend evenementenbureau gerekend worden. import & Sales Vlieger Op January 1995 – August 2002 (7 years 8 months)
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies