arrow_drop_up arrow_drop_down
13 juni 2017 

Workshop met ijs in het Biercafé in Leiden met LUMC

Vandaag gingen wij met het gezelschap van LUMC ijssculpturen bij het Biercafé Oliver in Leiden. Na aankomst werden er groepjes gemaakt en een korte uitleg gegeven over de verschillende tools, die gebruikt konden worden. Na de uitleg konden de groepjes zelfstandig aan de slag door te beginnen met het schetsen van hun ijssculptuur. Deze schets wordt altijd van te voren gemaakt, zodat er tijdens het ijssculpturen geen onnodige stukken ijs verloren gaan. Want bij ijssculpturen kan het ijs er niet meer bij komen als het er eenmaal af is!

Nadat de schetsen af waren gingen ze aan de slag met de ijssculpturen. En zoals op de onderstaande foto’s te zien is, is dat heel goed geluk! We vonden het erg leuk om deze workshop met jullie te doen en we hopen dat jullie genoten hebben. Geniet hieronder nog even na van alle foto’s :)

ijssculpturen lumc ijssculpturen lumc

ijssculpturen lumc ijssculpturen lumc

ijssculpturen lumc ijssculpturen lumc

ijssculpturen lumc 

ijssculpturen lumc

Facts

Locatie: Biercafé Oliver, Leiden

Datum:  13 juni 2017

Programma: Workshop ijssculpturen

Gezelschap: LUMC

Personen: 38

Over de schrijver
Ervaring: Eigenaar en oprichter First Choice Events sinds januari 2012 – Present (4 jaar en 11 maanden First choice Events richt zich op de zakelijke markt Eigenaar J en J Outdoor Events January 2001 – March 2012 (11 years 3 months) Bijna 10 jaar leveren wij een constante kwaliteit, doordat wij alle programma’s zelf uitvoeren en beheren. Naast het bedenken en ontwikkelen van nieuwe programma’s mogen wij met meer dan 200 evenementen per jaar voor overheid, bedrijf en particulier tot een ervaren en vernieuwend evenementenbureau gerekend worden. import & Sales Vlieger Op January 1995 – August 2002 (7 years 8 months)
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies