arrow_drop_up arrow_drop_down
27 oktober 2016 

IJs workshop in Leusden met ABN AMRO

De herfst staat bekend om zijn schoonheid. Vaak heldere blauwe dagen. Dat is leuk om te zien maar helaas herinnert het ons ook aan de kou…. Er is niks tegen te doen dan het te accepteren. Dat betekent niet dat er geen lol beleeft mag worden aan de kou. Daarom zijn wij met de dames en heren van ABN AMRO naar Leusden gereden om te gaan ijssculpturen.

De schuur gaf goede beschutting tegen het miezeren en de wind. De handen werden in elkaar geslagen en het sculpturen begon!

abn-amro-header

Facts:
Locatie: Leusden

Datum: 20 oktober 2016

Programma: Workshop IJssculpturen

Gezelschap: ABN Amro

Aantal personen: 11

Over de schrijver
Ervaring: Eigenaar en oprichter First Choice Events sinds januari 2012 – Present (4 jaar en 11 maanden First choice Events richt zich op de zakelijke markt Eigenaar J en J Outdoor Events January 2001 – March 2012 (11 years 3 months) Bijna 10 jaar leveren wij een constante kwaliteit, doordat wij alle programma’s zelf uitvoeren en beheren. Naast het bedenken en ontwikkelen van nieuwe programma’s mogen wij met meer dan 200 evenementen per jaar voor overheid, bedrijf en particulier tot een ervaren en vernieuwend evenementenbureau gerekend worden. import & Sales Vlieger Op January 1995 – August 2002 (7 years 8 months)
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies